Padomi - kā pārdzīvot karstumu?

Vai šī tēma arī Tev šobrīd ir ļoti aktuāla?  🥵  😁
Vairums no mums saskaras ar šo “problēmu”. Vasara ir forši, bet tomēr mazliet par karstu latviešiem, vismaz vairumam, vai ne? Tad nu padalīsimies ar ieteikumiem, kas palīdz mums:

🥵 Darbu ieplānošana saskaņā ar dienas karstākajiem laikiem. Ja darbs ofisā kondicionētās telpās, tad šis nebūs aktuāli, taču tiem, kam citādāk - vēlams pakārtot ieplānotos darbus saskaņā ar šo. Ja kur jādodas ārā - labāk vai nu no rīta vai vēlāk vakarā. Vai vismaz vējainākā, mākoņainākā dienā. Skaties laika prognozi! Ja iespēja ļauj, paņem siestu!:)
🥵 Dabisks, mazāk sviedrējošs apģērbs. Aizmirsti sintētiku! Lins ir visvislabākais! Lina kleitas mums vēl pieejamas gan iegādei mājaslapā, gan studijā uz vietas! Otrajā vietā liekam kokvilnu.
🥵 Dzert daudz ūdens! Visai loģiski vai ne?;)) Bet tiešām palīdz justies labāk karstumā.
🥵 Ja Tev ir zems asinsspiediens un karstuma dēļ tas krīt vēl zemāks, kas rada bezspēku, nogurumu, man labi palīdz kafija. Parastā vai ledus.
🥵 Aukstas dušas! Ik pa laikam apslacināties ar aukstu ūdeni, turēt pēdas aukstā kāju vannītē.
🥵 Vēss, slapjš dvielītis uz pleciem, galvas.
🥵 Kad atrodies ārā, saulē, noteikti apsegt galvu ar lakatu, cepuri.
🥵 Kustēties lēnām, taupot enerģiju. It kā smieklīgs ieteikums,bet tas palīdz izdarīt vairāk. Šobrīd lieti noder teiciens - lēnāk brauksi, tālāk tiksi
🥵 Pēc iespējas mazāk kosmētikas.
🥵 Ēst vieglu pārtiku! Smagos ēdienus atstāj aukstākam laikam.
🥵 Ja ir iespēja, gluži vienkārši pārliec daudz darbu uz vēsāko vasaras daļu un dodies baudīt karstumu pie ūdens. 😁

Pārsūti šo bloga ierakstu kādai draudzenei, kas arī nebija gatava šim karstumiņam!

Dzīvot katru dienu ar kaut nelielu svētku sajūtu, sievišķības noslēpumu, tas ir daudz vērtīgāk kā justies labi tikai īpašās dienās, jo tā ir tā patiesā, īstā dzīve...

- Renate Rose